Sant Jaume 2018 Festes de la segregació, Especial La Paloma

Amb bona entrada a la plaça i el corro ple d'animals joves començava la tarda de l'especial de La Paloma.

Maleanta 58, va realitzar una actuació una mica fluixa, Gustosa 3, novilla a tenir en compte per la seva forma de pegar a pals, resultant molt brava, Balconera 29, una altra bona actuació tocant tots els terrenys, Jovencita 8 potser la més fluixa de la tarda.

Turcano 40, el bou de la tarda molt fluix, Pajarraca 13, vaca berrenda filla de la Urraca molt bona actuació de l'animal tocant-ho tot amb cor, sobretot la tisora.

Montañesa 8 el que fa aquesta vaca no té cap qualificació, després de pegar-se un gran cop a barrots, només li va faltar 1 minut per agafar aire i venir-se amunt, quina manera de treballar barreres, banc i sobretot el seu gran perill a barrots pegant molt i clavant el cap a un jove que estava despistat salvant-se de miracle. Ovació enorme per a la 8.

Cordobesa 8 va realitzar bones arrencades, però li va faltar rematar, Arponera 29 un altre bon animal tocant-ho tot i bé, Mariposa 13 actuació regular de l'última de la tarda.

Cal destacar la bona tasca de Navarret i Royo traient-los grans detalls als animals. En general tarda entretinguda amb animals interessants.
TEXT: XIXI







Podeu veure tota la galeria de fotos AQUI.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Marcen