Ases y Reinas 2018 (La Magdalena, Castelló)

Cal destacar abans de res una premissa que ha estat bandera en tots els actes d'aquesta Magdalena 2018 organitzats per l'empresa Medetauro: El seu GRAN puntualitat, cosa que agraeixen els aficionats.

També esmentar que hi havia una entrada mes aviat curta per a l'esdeveniment que era, maxim una mitja entrada.

Per això a les 11 en punt començava ASES Y REINAS 2018 amb el primer grup la vaca MANTILLA de GERMAN VIDAL, l'animal va tenir motor i es va deixar fer bons esquivaments de RIBES i unes bones llargues de ABADIA i MARTINEZ.

El segon grup i amb ell la millor vaca del dia, PINTORA de VICENTE BENAVENT, tot un portent de vaca amb molta transmissió i rematant, destacant una espectacular llarga de ORENGA, i els bons salts de MIR, però sobretot el gran JAVI EDO.

En el tercer grup, un altre gran animal de la B. AIROSA va posar emoció al que va ser el millor grup del matí, amb els quiebros marca de la casa de MIKEA, i el gran RECITAL de llargues amb què ens van delectar ERIC, JULIAN i ALCOVERO, posant la plaça en peu els dos últims.

En el quart i últim grup amb la vaca més fluixa del matí, CANDELERA, animal molt reservat que no va posar les coses fàcils, tot i així MEGINA li va treure una gran llarga de sortida bestial, JOSETE bons quiebros i BALIN i SEGARRA ho van intentar realitzant una bona ronda

A la final i van passar JAVI EDO, DANI MARTINEZ, MEGINA i ALCOVERO amb una vaca que és tot cor i no falla, NORTEÑA, impressionant llarga de sortida de MARTINEZ que es va emportar una gran ovació i bones rodades amb poder de EDO, MEGINA i ALCOVERO, sent el resultat final, MEGINA, ALCOVERO, JAVI EDO i campió DANI MARTINEZ.

Després es va donar solta a un corro de vaques enfundades molt seriós de FERNANDO MACHANCOSES, marcant terreny i deixant bons detalls com el de PICARILLA saltant al carreró després del rodador. Es van veure molt bons quiebros també.
Texte: Xixi





Fotos: Tomás Carnicer
Fotos cedides per Tomás Carnicer, podeu veure tota la seva galeria a https://fiestaytoros.blogspot.com.es/ 

P.D. Agrair molt l’amabilitat de Tomás Carnicer que sense coneixem de res enseguida em va facilitar el permis per fer servir les seves fotos. Muchas gracias maestro!!! 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Ozcoz