I Feria de Invierno La Vall d'Uixo (Especial Arriazu)


Era diumenge dia 25 i es donava per conclosa la I Fira d'Hivern a la Vall d’Uixo amb un especial de la prestigiosa ramaderia de José Arriazu e Hijos, d'Ablitas (Navarra). Tot això va ajudar a que l’entrada fos bastant mes bona que el dia anterior, jo diria que mes de mitja graderia plena.

La vaca de nom Rusa va ser l’encarregada d’obrir plaça i ho va fer amb perill desde el primer quiebro on va arribar a colpejar al quebrador i mes tard posant en apuro a un altre contra tables,

Destacar el bon fer dels animals con Dominicana, Algarroba, Tailandesa, Miseria, Tapicera i Registrada i dels bous capons Conductor, Famoso, Servidor destacar el treball de Conductor que fins i tot va saltar al callejon i va crear perill en tot moment.

Mes fluixet va estar el novillo Narrador.

En definitiva la tarda va estar distreta tot i que la majoria d’aficionats coincidien en que als animals no s’els va treure tot el que portaven dins hi ha que reconèixer que van deixar detalls en els obstacles i també van entrar amb bravura als quiebros i rodades en una tarda prou gelada.









Podeu veure tota la galeria de fotos AQUI
Texte i fotos: Kevy

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Marcen