Concurs Nacional de Recortes, La Magdalena 2018


Últim festeig popular de la Magdalena 2018 i per a això ens tenien preparats un gran concurs de retalls amb 6 toracos de Torrealta, ple de no hi ha bitllets i un gran ambient.

Primer grup:
Un toro molt ben presentat, va sortir una mica suelto per anar centrant-se a poc a poc acabant la lídia a bon nivell, va obrir plaça YASSIN  GALES, realitzant bons quiebros, GLANDU, amb els seus salts, ROBER va realitzar un bon salt i 2 retallades i LAMBAS que realitzo 3 bons talls.

Segon grup:
Potser el millor bou del matí, imponent saboner que el va rebre DANI ALONSO a porta gayola realitzant un gran tall assegut en una cadira, fent-li fil fins taules i 2 bons talls més, BLANCO, va realitzar un bon quiebro, MORAS i CASTAÑO van realitzar bons talls.

Tercer grup:
Un altre bon bou pràcticament a l'altura de l'anterior per a un grup que va donar tot un recital d'esquivaments destacant un trencament molt ajustat de COZAR, 2 reversos de NIETO, la toreria de ARTIGAS i un parell de quiebros made in POCA.

Quart grup:
Bon grup destacant els grans talls de GUINDI, OJEDA i sobretot MISU, espectacular el xaval.

Cinquè grup:
Potser el grup més variat de tots, bons quiebros de TRAKELA, grans talls de JAVI EDO i ZORRILLO i PAKITO MURILLO amb la seva perfecció en qualsevol salt.

Grup FINAL:
Espectacular la presentació del bou, a més va ser un caramel per als xavals, va començar LAMBAS a porta gayola i un gran tall, seguit de dos talls mes molt bons, BLANCO i POCA van realitzar bons quiebros i MISU, que dir del xaval?, només que va posar la plaça en peu en dues ocasions de 3 rondes amb les seves impressionants talls. PAKITO MURILLO, una altra vegada una ronda de salts.

RESULTAT FINAL
1 MISU
2 POCA
3 LAMBAS
4 PAKITO MURILLO
5 BLANCO 
Texte: Xixi
















Fotos: Kevy
Si voleu veure la galeria complerta de fotos podeu accedir des de AQUÍ.










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Ozcoz