Ampolla 2018, Desafio Pedro Fumador vs Hermanos Ozcoz

Començava la tarda amb el ramader del terreny Pedro Fumador deixant anar 4 vaques que no van acabar d'agradar, treballant una mica els obstacles, però estant molt fluixes.

El toro DESTRUCTOR, va realitzar una bona sortida i va començar pegant molt i fort a pals, però als 5' ja estava aturat.

Per part del de Saragossa va deixar anar a MORROPATO que va realitzar una molt bona actuació tocant-ho tot amb alegria, després va sortir MALEANTA II, va estar en la seva línia, treballant al seu aire i buscant la distracció fins que el va trobar, a partir d'aquí ja es va animar deixant bons detalls.

Seguiria amb OSCENSE el d'aquesta vaca va ser per a llevar-se el barret, 10' de bogeria treballant incansable tota la plaça tancant la vaca amb la plaça en peu. El novillo PRESENTADO va estar treballador i va ser pegador i per tancar tarda la vaca MANZANERILLA anar de menys a més treballant-tot i pegant. Gran corro el exhibit per HERMANOS OZCOZ.
TEXTE: XIXI

Malauradament no tenim fotos d'aquest dia, si algun fotograf esta interessat en publicar la seva galeria d'aquest dia (o qualsevol altre dia) només ha de donar-nos enllaç (via correu) i el publicarem.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Marcen