Hermanos Monferrer, Sant Jordi 2018 (Aldover)


Era el dia esperat durant mesos, era a Aldover, era el dia de l'inici de la temporada taurina a les Terres de l'Ebre (Catalunya).


A dos quarts de sis en punt començava la tarda amb la ramaderia HERMANOS MONFERRER de Formiche Alto (Terol)

Molt bons animals sent tots molt braus i pegadores van començar amb la Nº4 de nom Peona, animal que va divertir a les veïns de la localitat donant diverses voltes pel recorregut.

Més tard li seguiria Mesona amb el Nº76, animal entrat en anys que va donar tota una lliçó sobre l'asfalt, transmetent molt, donant joc i pegant fort, va ser el primer animal en endur-se una ovació i això que no va ficar molt de cap en barrots com sol fer.

Anestesista amb el Nº5, animal amb el ferro de La Paloma, també va donar molt bon joc donant-li grans rodades i pegant molt a barrots, marxant també entre molts aplaudiments.

La tarda seguiria amb Chula Nº1 animal de la casa amb molta noblesa en les trobades i molt molt pegador.

Motrico Nº30, el mascle de la tarda, animal jove, molt corredor i solt, però com la resta d'animals va ser pegador.

Solitària Nº28, un altre animal de La Paloma, va ser el primer animal de la segona part, potser el millor de la tarda, arrencant incansable amb la cua tiesa i molta fixesa, l'ovació que es va dur va ser molt superior a la de les seves companyes de jornada .

Gitana Nº11 i Patatera Nº55 van completar la jornada amb bon joc.

En definitiva, va ser una tarda de molts detalls de qualitat, és clar gràcies també a Paco Pino, Oliva, Navarret, Azael, Mario Artigas i Balin sent moltes les ovacions escoltades durant la tarda. La gent va gaudir de valent, com feia anys que no passava segons els propis veïns de la localitat.
Texte: Xixi











Fotos: Kevy

Tota la galeria AQUI.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Marcen