Germans Princep, Sant Jordi 2018 (Aldover)

Una altra vegada com sol ser habitual a Aldover la tarda començava amb gran puntualitat, era la segona i última tarda de les festes patronals de Sant Jordi.

Aquest cop li tocava el torn a la ramaderia Germans Príncep, ramaderia d'altra banda que porta més de 10 anys a les festes de la localitat.

La primera part de la tarda va començar amb la vaca Nº21 Princesa animal algo solta, li va seguir la Nº418 de nom Graciosa com la seva companya anterior solta pels carrers.

En tercer lloc, va sortir Desenvuelta amb el nº51 i ferro de Rogelio va fer gala de la seva bravura a la plaça entrant molt noble a tots els envits. Va seguir la tarda amb Guapa Nº24 al nivell de la seva companya anterior.

A meitat de la tarda li tocava el torn a Negrillo amb el Nº19, un novillo molt brau que va donar joc emprant-se amb bravura a les rodades i quiebros a la plaça.

Esplèndida amb el Nº8 seria la següent a sortir als carrers estant una mica fluixa i tot seguit sortiria Perseguida Nº36 la qual seria la millor de festeig arrencant diversos aplaudiments per la seva bravura i treball a la plaça.

Per acabar, trepitjarien els carrers de la localitat Pelegrina Nº32 i Silenciosa Nº35 les quals van complir bé la seva feina.

En definitiva, una tarda que va anar de menys a més clarament i la qual van gaudir a tots els presents.

A la nit tocava el torn als 2 bous embolats de Fernando Mansilla en primer lloc li tocaria el torn a Faraón amb el Nº10 i G5, fill de la coneguda Faraona, va tenir moltíssima mobilitat i va donar un bon joc, per acabar la nit amb Escritor Nº154 i G4, un bou molt molt perillós que tot el que va fer va ser amb sentit i a pel rodador de torn, provocant diversos ensurts.
Texte: Xixi i Kevy




Fotos: Kevy

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Ozcoz