Penya Els Amics XV Aniversari (Càlig)

Divendres per començar la festa estava anunciat 3 vaques i 1 embolat de FERNANDO MANSILLA, les vaques van estar a un bon nivell i després vam tenir una bonica i lluïda embolada pels membres de la penya ELS AMICS el bou no va parar ni un moment.

Dissabte cartell molt atractiu el que ens brindava la PENYA ELS AMICS DE CALIG amb l'arena neta d'obstacles per al matí.

Va obrir plaça EULOGIO MATEO sent els seus animals els que donarien millor joc, mostrant cobdícia i perill, donant algun ensurt sense conseqüències, destacant la primera i l'última com les millors del matí.

Per part de ENRIQUE DOMINGUEZ van ser fluixes deixant també algun detall, ressaltar les grans rodades de Megina que va posar la plaça en peu en diverses ocasions.

A la tarda ja amb obstacles i amb bon ambient començava l'esperat concurs de vaques, tornava a obrir plaça EULOGIO MATEO, amb les vaquetes JARDINERA i PONCHERA, encara que van ser braves no van acabar de quallar.

ENRIQUE DOMINGUEZ amb BAILARINA i DIVINA va ser potser el lot més fluix dels exhibits.

Torn per a LA PALOMA, LANCERA va realitzar una de les seves pitjors actuacions, destacant unes grandíssimes voltes que li va treure Megina on l'animal va anar amb tot. MONTAÑESA, espectacular actuació la realitzada per la 8, des del primer instant ja va demostrar perill clavant diverses vegades el cap en barrots, també va treballar banc i cono, però el millor van ser dos grans plantades a la barrera amb molt mala intenció. Es va dur l'ovació de la tarda i el premi a la millor vaca.

VICENTE BENAVENT amb AIROSA que va realitzar bones arrencades, però no va treballar els obstacles i GUASONA vaca pegadora però que en aquesta ocasió no va voler saber res.

FERNANDO MANSILLA amb CAPITANA que es va moure bé i treballar al cono i tisora ​​i LIBELULA que va tenir mobilitat i va saltar el banc diverses vegades.

I tancant concurs torn per MIJARES, que s'emportaria el premi de millor conujt de la tarde amb CUERNOSBLANCOS, que es va moure per tota la plaça treballant obstacles i pegant molt a barrots. provocant un ensurt sense conseqüències ALEGRIA va treballar fàcil els obstacles.

A la nit i per acabar amb el gran dia es va realitzar el concurs d'emboladors.

El primer bou per la quadrilla de Benicarló sent la quadrilla guanyadora amb un temps de 13,14 ". El segon li va tocar en sort per a la quadrilla de Xert sent els quarts classificats amb un temps de 51,90 ". Seguidament la quadrilla d'Alcanar realitzant també una bona embolada quedant segons amb un temps de 15,09 "i finalment li va tocar el torn a la quadrilla local amb un temps de 26,42" quedant en tercer lloc.
TEXT: XIXI I COL·LABORADOR







FOTOS: KEVY
Podeu veure tota la galeria de fotos AQUI












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Ozcoz