Alcanar 2018, Resum matins, nits i classificacio final.

Resum dels matins:
Als matins hi va haver per a tots els gustos, com és habitual en aquests últims anys, la Comissió d'Alcanar ens porta un gran repertori d'animals als matins.

Aquest any van destacar

FERNANDO MANSILLA, dominant el terreny a la perfecció, va tornar a quallar una gran prova en la qual va sobresortir la vaca faraona pel seu gran treball, però sobretot TABAQUERA que va estar espectacular.

ELISEO ADELL va tornar a omplir el recorregut de públic i va ser del millor de la setmana destacant la Vaca Nº6 que es va aixecar en una barrera de manera espectacular.

HILARIO i IVANET van quallar bones actuacions, encara que no al nivell dels anteriors, acusant també una mica la poca afluència de corredors.

Tancava els matins LA PALOMA que no va estar al nivell de l'any passat destacant LLUITADORA que va estar sensacional, aixecant-se en barreres i quallant una molt bona actuació.


Resum de les nits:
Cada nit es lidien 2 vaques abans del bou embolat i pràcticament totes les nits es van veure detalls més que interessants tot i la dificultat que té per als animals treballar amb llum artificial.

Aquest any es portaria el premi a millor bou embolat BATURRO de VICENTE BENAVENT, un molt bon animal que va quallar una gran actuació, veient tal com estem en el tema de mascles.

Per la resta res a destacar de les nits.

Classificacio final:

 Classificació final III Concurs ramaderies ciutat d'Alcanar 
Vicent Benavent: 202
Fernando Machancoses: 196
Hnos Ozcoz: 183.5
La Paloma: 173.5
El Gallo: 160.5
Alberto Granchel: 148
Fernando Mansilla: 146.5

Millor vaca: BRILLANTINA de Fernando Machancoses.
Millor bou: SECRETARIO de Javier Tarrega "El Gallo".
Millor bou embolat: BATURRO de Vicent Benavent.
TEXTE: KEVY




FOTOS: KEVY

Malauradament sols tenim fotos del mati de LA PALOMA, si algun fotograf esta interessat en publicar la seva galeria, només ha de donar-nos enllaç (via correu) i el publicarem.

Podeu veure tota la galeria de fotos AQUI.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Ozcoz