Cervera del Maestrat - Ivan Messeguer

Cervera del Maestrat (Ivan Messeguer) (20/01/2018)

Dissabte 20 de gener, Cervera del Maestrat, el ramader local Iván Messeguer mostrava part dels nous animals adquirits a finals de l'any passat.

El matí va començar amb 2 animals bastant freds com el personal assistent, però el tercer animal que va deixar anar era un capó que fins i tot amb les dificultats que el recinte presentava (excessivament petit, ple de pedres i forats) va donar bon joc.

En el tram final del matí va deixar anar 3 vaques més que van complir bé la seva feina, en resum, podríem definir el matí com agredolç ja que la majoria dels aficionats ens vam quedar amb ganes de veure, almenys aquests últims 4 animals, en un recinte més gran i en condicions.

El plat fort del dia arribaria a la tarda on el ramader local Ivan Messeguer ens anava a presentar un "corro" amb tots els animals amb ferro de la Ramaderia Maylin.

La tarda va estar molt bé, però van destacar per sobre de tot la vaca vermella de nom ARTISTA i número 016 que va treballar molt bé, el "novillo" de nom FUGITIVO que va donar molta guerra i sobretot la vaca cárdena de nom TRAMPOSA número 226 la qual va fer fil a un rodador fins al final plantant-se amb molt mala idea.

També destacar i molt la valentia dels rodadors que es van arriscar durant tota la tarda en un recinte excessivament petit i en males condicions només per fer lluir als animals.
Texte: Xixi







Fotos: Kevy

Podeu veure la gelria complerta de fotos AQUI.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Benicassim (Castelló) - Concurs de bous 2018

Santa Bárbara 2018, Hermanos Ozcoz